До сьогоднішнього порядку денного парламенту не включені законопроекти із так званого «євроінтеграційного пакету». Як передає кореспондент ForUm'у, також, згідно з порядком денним, сьогодні не відбудеться Година запитань до уряду, яка традиційно проводиться у п'ятницю.

Депутати планують розглянути питання призначення окремих позачергових місцевих виборів. Також заплановано прийняти 16 постанов про відзначення ювілейних дат, зокрема, 100-річчя з дня заснування Карадагської біологічної станції, 50-річчя з дня відкриття Північно-Кримського каналу, 350-річчя з дня проголошення Гадяча гетьманською столицею та ін.

Як відомо, вчора на вечірньому засіданні депутати планували розглянути питання із європакету, а саме: два законопроекти про прокуратуру, два про внесення змін у закон про вибори нардепів, чотири документи щодо питання екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Однак вечірнє засідання не відбулося через консультації глави парламенту та лідерів фракцій з представниками моніторингової місії Європарламенту Петом Коксом і Олександром Кваснєвським.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

150