Під час сьогоднішніх переговорів керівництва Верховної Ради, голів парламентських фракцій з представниками моніторингової місії Європарламенту Петом Коксом і Олександром Кваснєвським компроміс щодо питання екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко не знайдений. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, заявила журналістам нардеп від фракції Партії регіонів Ганна Герман.

«У переговорах не поставлена крапка, дискусії тривають, пошук компромісу триває, і для мене це хороший сигнал. Поганим знаком було б, якби сторони розійшлися і ні про що не домовилися», - вважає вона.

За її словами, поки переговори тривають, є надія, що буде позитивний результат. «Я не думаю, що сторони встигнуть домовитися до завтрашнього ранкового засідання. Розмови триватимуть, і якщо компроміс буде знайдений, то нардепи зможуть зібратися у будь-який день», - сказала політик .

Нагадаємо, сьогоднішнє вечірнє засідання Верховної Ради не відбулося через переговори Кокса і Кваснєвського з керівництвом Верховної Ради та головами парламентських фракцій щодо питання Тимошенко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

260