Всесвітня боксерська рада зобов'язала українця Віталія Кличка, який володіє титулом чемпіона світу за версією цієї організації у важкій вазі, визначитися до 30 листопада 2013 року, чи буде він захищати це звання.

Про це повідомляє інтернет-видання Fightnews. Якщо Кличко вирішить завершити кар'єру, його титул буде оголошений вакантним.

7 листопада у Бангкоку закрився щорічний з'їзд WBC. Передбачалося, що на цьому з'їзді Кличко або назве дату свого наступного бою, або його титул буде оголошений вакантним. Проте українець попросив час до 30 листопада, і з'їзд задовольнив його прохання.

Як зазначає Fightnews, швидше за все, до 30 листопада Кличко-старший офіційно оголосить про продовження кар'єри. Очікується, що він проведе свій наступний поєдинок навесні 2014 року проти 35-річного канадця Бермейна Стіверна, який є офіційним претендентом на титул WBC, пише «Lenta.ru».

Кличко не виходив на ринг вже 14 місяців. Свій останній поєдинок він провів у вересні 2012 року в Москві, перемігши нокаутом Мануеля Чарра з Німеччини. Після того бою ЗМІ писали, що Кличко може завершити кар'єру, але офіційно цю інформацію не підтвердив. Всього 42-річний Кличко провів на професійному рингу 47 боїв, здобув 45 перемог (41 - нокаутом) і двічі програв.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

299