Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов обурений тим, що спостережна місія від Європейського парламенту на чолі з Петом Коксом і Олександром Кваснєвським жодного разу не зустрілася з представниками найбільшої фракції парламенту - Партії регіонів. Про це, як передає кореспондент Forum'у, він заявив на брифінгу.

«Працює місія Кокса-Кваснєвського, і я себе запитую, яке завдання стоїть перед нею? Хочу підкреслити, що з депутатськими фракціями від опозиції ця місія зустрічалася вже не один раз, а з самою ПР не зустрічалася жодного разу. Для того, щоб вирішувати якісь питання, нас також необхідно переконувати», - сказав він.

За його словами, нардепи від фракції ПР незадоволені тим, як вирішується питання екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

«Яка мета стоїть перед місією? Підписання Асоціації з ЄС чи вирішення питання про звільнення ув'язненого в Україні? Створюється враження, що на перше місце ставиться друге питання», - зазначив Єфремов.

Як повідомляв ForUm, 15 жовтня Президент Європейського парламенту Мартін Шульц повідомив, що мандат наглядової місії Європейського парламенту в складі екс-президента Європарламенту Пета Кокса та екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського продовжено до середини листопада.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

293