Представник Президента в парламенті, народний депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко сподівається, що вже сьогодні парламентарії знайдуть компроміс і вирішать, як прийняти закон про лікування ув'язнених за кордоном. Про це, як передає кореспондент Forum'у, він заявив, виступаючи з парламентської трибуни.

«Лідери всіх фракцій дуже відповідально поставилися до своїх обов'язків і з євроінтеграційного пакета у нас залишилося тільки три закони. Відносно двох з них є взаєморозуміння і підтримка, і ми чули від наших колег від опозиції, що вони готові голосувати - це закон про прокуратуру і зміни у виборче законодавство. Але питання, яке сьогодні викликає дискусію і не знаходить взаєморозуміння, - це питання лікування засуджених за кордоном», - зазначив депутат.

Мірошниченко нагадав, що ПР пропонує створити робочу групу для напрацювання одного компромісного законопроекту. «Але поки бажання і готовності у колег з опозиції немає», - зазначив він.

«Ми сподіваємося, що до 16.00 всі консультації будуть успішно завершені, але ми не повинні забувати, що законопроекти стосовно порядку денного повинні бути розглянуті, і ті, щодо яких є голоси, повинні бути проголосовані вже сьогодні», - підсумував Мірошниченко.

Як раніше повідомляв ForUm, Верховна Рада України сьогодні планує розглянути весь пакет так званих «єврозаконів», включаючи законопроекти щодо лікування прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

6 листопада комітет Верховної Ради з питань правового забезпечення правоохоронної діяльності на своєму засіданні прийняв рішення відправити на доопрацювання всі чотири законопроекти щодо вирішення питання Юлії Тимошенко.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

133