Під стінами Верховної Ради України учасники мітингу на підтримку європейського вибору України вже починають розходитися, передає кореспондент Forum'у.
 
Мітинг проходить досить спокійно, деякі його учасники вже склали прапори і збираються розходитися. Особливо багато на акції літніх людей, вони скаржаться на втому. «Набридло вже з прапорами так стояти, але що поробиш - треба», - зазначила одна з учасниць мітингу.
 
 
В одному із затишних куточків на вулиці Грушевського вже оперативно складають інвентар протестувальників, там же стоять молоді люди з папками в руках, відмічаючи, щось у списках. На запитання, що це за списки, вони не реагують.
 
Деякі з учасників акції протесту гріються гарячим чаєм на лавках у Маріїнському парку і саду.
 
Студентам київських вузів, які в навчальний час брали участь в мітингу опозиції в підтримку європейського вибору України, організатори пообіцяли заплатити від 35 до 100 грн. Молоді люди розповіли кореспондентові Forum'у, що домовилися з організаторами мітингу в Інтернеті. За словами студентів, вони сподіваються, що з ними розрахуються за участь у мітингу, проте поки не знають, де проходитиме передача грошей.
 
Під Радою залишається близько 500 осіб з прапорами «Батьківщини», «Удару», Європейської партії України і національними прапорами.
 

Вулиця Грушевського, а також підходи до Верховної Ради, як і раніше, оточені співробітниками міліції і спецпідрозділами «Беркута».

Рух автотранспорту по вулиці Грушевського вже відновлено.
Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні біля Верховної Ради проходить мітинг на підтримку євроінтеграційних прагнень України.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

231