Чи працюватиме сьогодні парламент, залежить від фракцій «Комуністична партія України» та ВО «Свобода». Про це в коментарі кореспондентові Forum'у сказав народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник.

«Чи буде сьогодні робота, залежить не від Партії регіонів, все залежить від комуністів і «Свободи»», - сказав він.

Олійник при цьому спростував повідомлення в ЗМІ, що першими питаннями порядку стоять всі 4 законопроекти щодо лікування засуджених за кордоном відносно їх направлення на доопрацювання.

Як раніше повідомляв ForUm, у Верховній Раді України зареєстровані два законопроекти про можливість лікування засуджених за кордоном авторства позафракційних депутатів Сергія Міщенка та Анжеліки Лабунської.

Лідери трьох опозиційних фракцій - «Батьківщина» Арсеній Яценюк, «УДАР» Віталій Кличко і «Свобода» Олег Тягнибок - внесли до парламенту свій законопроект про заборону виборчого правосуддя і зняття перешкод для підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Також у Верховній Раді зареєстровано законопроект «Про внесення змін у деякі законодавчі акти України (щодо гуманізації законодавства про попереднє ув'язнення та забезпечення конституційних прав і свобод осіб, взятих під варту, осіб, засуджених до позбавлення волі, а також засуджених, які перебувають на лікуванні у закладах охорони здоров'я за межами установ виконання покарань)» авторства позафракційного нардепа Володимира Купчака.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

162