Якщо парламент підтримає пропозиції профільного Комітету Верховної Ради і відправить всі чотири законопроекти щодо вирішення питання лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко на доопрацювання робочою групою, то новий документ може бути напрацьований і прийнятий у стислі терміни. Про це в коментарі кореспондентові Forum'у сказав народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник.

«Комітет (з питань правового забезпечення правоохоронної діяльності - Ред.) рекомендував, створив робочу групу, і якщо говорити про час, то рішення може бути і сьогодні. У нас же були приклади, коли ми створили вранці робочу групу, а ввечері видали закон про вибори, взяли за основу і в цілому. Тобто, це не проблема, але опозиція не підтримує», - зазначив він, уточнивши, що представники опозиції наполягають на тому, що за основу має бути взятий законопроект Анжеліки Лабунської, в той час як комітет прийняв рішення попрацювати над усіма чотирма законоініціативами.

Нагадаємо, Комітет Верховної Ради з питань правового забезпечення правоохоронної діяльності на своєму засіданні прийняв рішення відправити на доопрацювання усі чотири законопроекти щодо вирішення питання Юлії Тимошенко.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

160