Нове керівництво Грузії зацікавлене у всебічному розвитку традиційно дружніх українсько-грузинських відносин і продовженні активного діалогу на найвищому рівні.

Про це, як повідомляє прес-служба МЗС України, державний міністр Грузії з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Алексі Петріашвілі заявив на зустрічі з міністром закордонних справ України Леонідом Кожарою в рамках участі у Регіональному засіданні Всесвітнього економічного форуму «Стратегічний діалог для майбутнього України».

«Також сторони обопільно відмітили важливість Вільнюського саміту «Східне партнерство» у контексті євроінтеграційних прагнень Києва та Тбілісі і готовність до подальшої взаємодії в цьому напрямі», - йдеться в повідомленні.

Кожара привітав Петріашвілі з успішним проведенням президентських виборів у Грузії, які відбулися 27 жовтня й отримали високі оцінки з боку міжнародних спостерігачів, зокрема БДІПЛ ОБСЄ.

Нагадаємо, президентські вибори пройшли в Грузії 27 жовтня. Перемогу здобув Георгій Маргвелашвілі. Інавгурація нового глави держави відбудеться 17 листопада.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

193