Слідчі дії у бізнес-центрі «Лотос», одним із засновників якого є Олексій Луценко, проведені з метою перевірки одного з кабінетів орендаря центру.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства доходів і зборів України у відповідь на резонанс, що виник навколо факту обшуку в бізнес-центрі, який належить родині Юрія Луценка.

За даними відомства, сьогодні, 6 листопада, співробітники органів доходів і зборів Харківської області на підставі постанови Київського районного суду Харкова провели обшук в одному з кабінетів орендарів офісу, розташованого в чотириповерховій будівлі за адресою: місто Київ, вул. Туполєва, 19.

«Одним з орендарів розташованого у цьому приміщенні сервера є товариство, відносно якого проводиться досудове розслідування за фактом несплати податків на суму 3 млн грн. Обшук проводився на основі наявних у кримінальному провадженні даних про перебування в приміщенні за вказаною адресою доказів, що мають значення у провадженні», - йдеться в повідомленні.

За результатами проведеного обшуку виявлено та вилучено обладнання, на якому знаходиться інформація про тіньову діяльність зазначеного підприємства.

У Міндоходів підкреслили, що ніяких претензій до діяльності ТОВ «Бізнес-центр «Лотос», якому належить приміщення, у слідчих підрозділів фінансових розслідувань немає.
Крім того, у відомстві зазначили, що обшуки у приміщеннях, які займає народний депутат України Ірина Луценко, не проводилися.

«Всі слідчі дії проводилися виключно в рамках чинного законодавства і не мають жодного політичного підґрунтя», - акцентували в Міндоходів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1998