Жертва «врадіївського зґвалтування» Ірина Крашкова отримала другу групу інвалідності. Про це сьогодні розповіла сама Крашкова, з'явившись в суді вперше після 18 жовтня, коли її забрала швидка.

«Я отримала другу групу інвалідності, у мене працездатність повністю втрачена, я і вдома взагалі нічого не роблю», - сказала Крашкова.

За час відсутності в суді вона пройшла курс лікування. «Я підлікувалась, приймала ліки і почуваюсь набагато краще, тому що за період тих судових засідань я дуже схудла, я втратила майже 8 кг», - повідомила постраждала, повідомляє «УНІАН».

Вона прийшла до суду, оскільки для неї самої є важливою присутність в процесі.

«Як не прийти, коли встановлюється істина, тому не прийти просто неможливо. Навіть незважаючи на те, що мені важко», - зазначила Крашкова.

Нагадаємо, в смт Врадіївка Миколаївської області 26 червня троє чоловіків затягли в автомобіль 29-річну Ірину Крашкову, вивезли її в лісосмугу біля с. Сирове, побили і зґвалтували.

28 червня за підозрою у скоєнні зґвалтування, розбійного нападу та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень були затримані лейтенант міліції Дмитро Поліщук і таксист Сергій Рябиненко.

Увечері 2 липня прокуратура Миколаївської області затримала капітана Врадіївського райвідділу міліції Євгена Дрижака.

8 жовтня Первомайський районний суд почав розгляд по суті справи про побиття Крашкової.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

229