«Лоренс Грем» (Laurence Graham) - одна з найстаріших юридичних фірм Великобританії, її юристи спеціалізуються на пошуку грошей корумпованих чиновників. Про це заявив народний депутат України, заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Олег Зарубінський, повідомляє прес-служба ПР.

«Міністерство доходів і зборів привернуло до пошуку та юридичних процедур повернення незаконно виведених активів колишніх прем'єр-міністрів Павла Лазаренка та Юлії Тимошенко одну з найстаріших юридичних фірм Великобританії - «Лоренс Грем». Це дає підстави розраховувати на успіх їхньої місії в США і Швейцарії», - заявив парламентарій.

«Адже юристи з «Лоренс Грем» спеціалізуються на пошуку грошей корумпованих чиновників. Серед останніх найбільш гучних успіхів, якими пишаються британські юристи, - справа з повернення в бюджет бразильського міста Сан-Пауло більше 10 млн доларів, вкрадених мером на будівництві доріг. Торік мало не вся британська преса співала оди юристам «Лоренс Грем», які знайшли закордонні рахунки мера, де він ховав незаконно виведені гроші. Протягом двох років юристи змогли через суд США повернути гроші до бюджету Сан-Пауло», - розповів він.

«Таким чином, кваліфікація і рівень роботи залучених британських юристів вселяє надію на швидке повернення в бюджет України незаконно виведених активів Павла Лазаренка і Юлії Тимошенко», - підкреслив Олег Зарубінський.

Як раніше повідомляв ForUm, компанія «Лоренс Грем» (Laurence Graham) направила позов у суд Женеви і петицію до Міністерства юстиції США про повернення Україні незаконно вивезених коштів.


 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

191