ПАТ «Київенерго» у зв'язку з великим обсягом відновлювальних робіт на ділянці магістрального трубопроводу на перехресті вулиць Прорізної та Пушкінської у Шевченківському районі, де у вівторок, 5 листопада, стався прорив, продовжив терміни відновлення теплопостачання споживачів. Про це ForUm'у повідомили у прес-службі компанії.

Станом на ранок середи 6 листопада оперативна бригада «Київенерго» демонтувала і повністю замінила близько 44 метрів труби. Зараз здійснюється розкопування та перевірка стану другої ділянки тепломагістралі (близько 40 метрів труби), після чого буде визначено додатковий обсяг робіт.

«Таким чином, у цілому може бути замінено більше 80 метрів труби, що дозволить збільшити надійність теплопостачання близько 100 споживачів Шевченківського району в опалювальний сезон. За попередніми оцінками, відновити теплопостачання споживачам району планується протягом п'ятниці, 8 листопада», - зазначають у компанії.

Нагадаємо, 5 листопада відбулося пошкодження тепломагістралі у Шевченківському районі столиці на перехресті вулиць Прорізної та Пушкінської. Від опалення та гарячого водопостачання були відключені близько 100 споживачів, серед яких житлові будинки, відомства і одна школа.

Раніше планувалося усунути пошкодження тепломагістралі і відновити теплопостачання протягом доби.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

123