Учора ввечері, 4 листопада, у селі Коржі Баришівського району Київської області невідомий вистрілив у місцевого депутата, повідомляє ВЗГ ГУМВС в області.

До чергової частини Баришівського райвідділу міліції Київської області звернулася голова Коржівської сільської ради і повідомила, що невідомий біля під'їзду одного із будинків села здійснив постріл і з вогнепальної зброї, спричинивши тілесні ушкодження у вигляді вогнепального поранення лівого стегна 44-річному місцевому депутату.

По приїзді на місце слідчо-оперативної групи дана інформація підтвердилася. З'ясувалося, що невідомий, грубо порушуючи громадський порядок, вистрілив із вогнепальної зброї, завдавши чоловікові тілесні ушкодження. Потерпілого автомобілем швидкої допомоги доставили до лікувального закладу.

Після проведення правоохоронцями огляду місця події були вилучені речові докази. Слідчим місцевої міліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального злочину, передбаченого ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Міліція розглядає всі можливі мотиви скоєння злочину. Проводяться відповідні розшукові заходи з метою встановлення особи, яка скоїла правопорушення, та місця її знаходження.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

220