Моніторингова місія Пета Кокса та Олександра Кваснєвського відверто підіграє екс-прем'єр-міністру України Юлії Тимошенко та її прихильникам, замість того щоб зберігати нейтралітет і неупередженість. Про це заявив народний депутат від фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко.

«Мене дивує останнім часом позиція місії Кокса-Кваснєвського. Вони відверто підіграють Юлії Тимошенко та її прихильникам, замість того щоб зберігати нейтралітет і неупередженість. Сьогодні вони фактично перейшли на бік опозиції. І нам варто визнати цей факт. Всі останні заяви були вигідні Тимошенко і зроблені у рамках її лінії захисту. Представники місії не соромляться проводити наради з соратниками Тимошенко у публічних місцях, не тільки обговорювати, але і коригувати з опозицією свою лінію поведінки з метою збільшення тиску на владу», - зазначив Колесніченко, повідомляє «РБК-Украина».

За його словами, Кокс і Кваснєвський вийшли за рамки мандата європарламенту, який передбачає лише спостереження.

«Замість цього спостереження, пошуки компромісу, рівноправного діалогу з усіма сторонами, останні дії місії дивним чином збігаються з бажаннями захисту Тимошенко», - підкреслив нардеп.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

136