У Закарпатській області сталося два ДТП за участю автобусів, повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

Так, у селищі Кольчине Мукачівського району водій автобуса марки «ПАЗ» зупинився біля магазину на вимогу для посадки і висадки пасажирів, при цьому не з'їхавши з проїжджої частини у «кишеню».


 
У цей час, рухаючись у попутному напрямку, водій маршрутного таксі сполученням «Крите-Мукачеве» здійснив об'їзд «ПАЗа» з правого боку в той момент, коли на зупинці стояли люди. Один і з пішоходів, побачивши такий маневр, встиг відскочити, а чотири жінки опинилися під колесами маршрутки.

Водій, скоївши наїзд на людей, проїхав ще близько 150 метрів і лише тоді зупинився. За його словами, у маршрутному таксі відмовила педаль гальма, а на зустрічній смузі був автомобіль, тому він скерував авто у натовп.

Постраждалі внаслідок ДТП отримали травми різної тяжкості. Двох жінок після надання медичної допомоги відпустили додому.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса «ПАЗ» сталася близько 08:00 в Ужгороді. На пр.Свободи жінка-пішохід несподівано для водія вибігла на проїжджу частину поза межами пішохідного переходу і намагалася перебігти чотири смуги руху, внаслідок чого опинилася під колесами рейсового автобуса. Жінка була доставлена у лікарню і невдовзі від отриманих травм померла.

Автомобіль доставлений на штрафмайданчик. Проводиться перевірка.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

214