Президент України Віктор Янукович має намір жорстко реагувати на дії чиновників, які зловживають своїми повноваженнями та владою. Про це, як повідомляє прес-служба Глави держави, він заявив на пленарному засіданні Ради вітчизняних та іноземних інвесторів.

«Найближчим часом ми плануємо встановити надійні законодавчі бар'єри для запобігання конфлікту інтересів для чиновників і підвищити відповідальність за порушення вимог законодавства з питань надання адміністративних послуг», - сказав Президент.

Він зазначив, що буде приймати жорсткі рішення щодо чиновників, незалежно від їхнього політичного забарвлення, які зловживали повноваженнями і владою в особистих інтересах.

«Кожен чесний інвестор, кожен законослухняний підприємець може твердо розраховувати на підтримку з боку уряду, правоохоронних органів та відновлення порушених прав», - підкреслив Глава держави.

Нагадаємо, в Україні відновлено роботу Міжвідомчої комісії з питань захисту прав інвесторів та протидії незаконному поглинанню і захопленню підприємств, яка повинна боротися з проблемою рейдерства та корупції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

173