Літак, що прямував за маршрутом «Москва-Манчестер», здійснив незаплановану посадку в Копенгагені через уболівальників московського футбольного клубу «ЦСКА», які летіли до Великобританії на матч «ЦСКА» з «Манчестер Сіті», підтвердив офіційний представник авіакомпанії EasyJet.

Матч відбудеться у вівторок ввечері в Манчестері.

Коли пасажирський літак екстрено прибув у датську столицю, на борт пройшли поліцейські і затримали фаната, який розгулював по проходу з пляшкою в руках і сильно галасував, повідомляє «ВВС» з посиланням на Manchester Evening News.

Після цього літак почав готуватися до зльоту, проте потім знову повернувся до терміналу. На борт знову піднялися представники поліції, цього разу вони закували в наручники і вивели з літака п'ятьох росіян. За словами очевидців, ці фанати поводилися тихо, і приводів знімати їх з рейсу не було. Пізніше двом уболівальникам дозволили повернутися на борт, і літак таки вилетів у Манчестер.

За даними видання, одного з чотирьох затриманих датські поліцейські вже звільнили, решта троє залишаються в дільниці. Вболівальники «ЦСКА», які стали очевидцями затримання, мають намір судитися з авіакомпанією.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2060