Правоохоронці Алчевська затримали 17-річного юнака, який в упор вистрілив в око парубкові. Про це повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю ГУ МВС Луганської області.

Згідно з повідомленням, у ніч на 2 листопада до чергової частини Алчевського міського відділу міліції надійшло повідомлення від медиків швидкої допомоги про те, що місцевий 22-річний житель госпіталізований до лікарні з кульовим пораненням ока.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Як з'ясувалося, пізно вночі молодик спілкувався біля під'їзду зі своєю дівчиною. В цей час до них підійшов хлопець і попросив підкурити. Він прикурив, подякував, розвернувся, зібрався йти, проте несподівано взяв хлопця за комір куртки, і в той самий момент, коли потерпілий повернувся обличчям, незнайомець вистрелив йому впритул в око.

Стрілок з місця пригоди зник. Оперативникам знадобилося кілька годин, щоб встановити особу правопорушника. Ним виявився громадянин 1996 року народження. На підставі визначення Алчевського міського суду був проведений обшук за місцем проживання стрілка, під час якого було вилучено пневматичний пістолет, який купувався місяцем раніше в магазині на законних підставах його близькими родичами.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфікований за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

Ведеться слідство, з'ясовуються всі причини та обставини події.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

202