Партія регіонів прийматиме рішення про підтримку законопроектів щодо лікування ув'язнених за кордоном безпосередньо перед внесенням їх у сесійний зал. Про це, як передає кореспондент Forum'у, на брифінгу в парламенті заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Він висловив думку, що депутати мають підтримати за основу законопроект Міщенка, створити робочу групу і напрацювати дієвий закон, який стосувався б всіх, а не однієї людини.

Як раніше повідомляв ForUm, голова Верховної Ради Володимир Рибак не виключає, що законопроекти щодо лікування ув'язнених за кордоном можуть бути винесені на розгляд до сесійної зали вже у вівторок, 5 листопада.

У Верховній Раді України зареєстровані два законопроекти про вирішення лікування засуджених за кордоном авторства позафракційних депутатів Сергія Міщенка та Анжеліки Лабунської.

Лідери трьох опозиційних фракцій - «Батьківщина» Арсеній Яценюк, «УДАР» Віталій Кличко і «Свобода» Олег Тягнибок - принесли до парламенту свій законопроект про заборону виборчого правосуддя і зняття перешкод для підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Також у Верховній Раді зареєстрований законопроект «Про внесення змін у деякі законодавчі акти України (щодо гуманізації законодавства про попереднє ув'язнення та забезпечення конституційних прав і свобод осіб, взятих під варту, осіб, засуджених до позбавлення волі, а також засуджених, які перебувають на лікуванні у закладах охорони здоров'я за межами установ виконання покарань)» авторства позафракційного нардепа Володимира Купчака.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

266