Політичний експерт Дмитро Джангіров вважає політичною провокацією інформацію видання «Дзеркало тижня», згідно з якою на секретній нараді у Президента було прийнято рішення підвищити тарифи і скоротити пільги.

«За наявними у мене достовірними відомостями, секретна нарада дійсно відбула ся. Тільки не в Адміністрації Президента, а на кухні у Анатолія Гриценка і Юлії Мостової. Головне питання порядку денного: «Як політичним лузерам привернути до себе увагу?», - заявив він.

За його словами, обидва учасники наради одноголосно прийняли малобюджетний план дій, згідно з яким пані Мостова розміщує у власній газеті статтю про підвищення тарифів і скорочення соціальних пільг, а пан Гриценко масово розміщує на найдешевших сайтах свій прогноз про майбутню війну .

«Як бачимо, план був виконаний на всі 100%», - підсумував експерт.

Нагадаємо, «Дзеркало тижня» опублікувало матеріал, у якому стверджується, що Президент Віктор Янукович схвалив низку непопулярних рішень, зокрема, підвищення тарифів на газ, ліквідацію пільг для населення та бізнесу, ослаблення курсу гривні до долара.

Рішення нібито було прийняте на спеціальній нараді у Президента України, яка відбулася після переговорів з Володимиром Путіним.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

200