У четвер, 7 листопада, Верховна Рада України планує розглянути законопроекти про лікування засуджених за кордоном. Про це, як передає кореспондент For Um'у, у ході Погоджувальної ради керівників фракцій і комітетів парламенту заявив голова ВР Володимир Рибак.

До порядку денного 7 листопада внесено чотири законопроекти: позафракційних депутатів Сергія Міщенка та Анжеліки Лабунської, Володимира Купчака, а також лідерів трьох опозиційних фракцій - «Батьківщини» Арсенія Яценюка, «УДАРу» Віталія Кличка і «Свободи » Олега Тягнибока.

Крім того, він зазначив, що проект закону про прокуратуру планується розглянути у вівторок, 5 листопада.

Всього, за його словами, цього тижня парламент планує розглянути 121 питання .

Також Рибак додав, що у середу у парламенті пройдуть слухання на тему: «Безвізовий режим між Україною і ЄС: перспективи та нові рішення для громадян України».

Нагадаємо, що у Верховній Раді України зареєстровані два законопроекти про розвіл лікування засуджених за кордоном авторства позафракційних депутатів Сергія Міщенка та Анжеліки Лабунської.

Лідери трьох опозиційних фракцій - «Батьківщини» Арсеній Яценюк, «УДАРу»Віталій Кличко і «Свободи» Олег Тягнибок - внесли до парламенту свій законопроект про заборону вибіркового правосуддя і зняття перешкод для підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Також у Верховній Раді зареєстрований законопроект «Про внесення змін у деякі законодавчі акти України (щодо гуманізації законодавства про попереднє ув'язнення та забезпечення конституційних прав і свобод осіб, взятих під варту, осіб, засуджених до позбавлення волі, а також засуджених, які перебувають на лікуванні у закладах охорони здоров'я за межами установ виконання покарань)» авторства позафракційного нардепа Володимира Купчака.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

176