Сім осіб, включаючи чотирьох іноземців та трьох тайців, загинули після того, як туристичний пором перекинувся приблизно за 100 метрів від головного пірсу Балі Хай, біля берегів тайського курорту Паттайя в неділю, 3 листопада, пише Bangkok Post.

Понад 100 пасажирів отримали поранення, майже 10 отримали серйозні травми. Інцидент стався приблизно о 17:30 (12:30 за Києвом), коли двоповерховий пором прямував із острова Ко Лан до берега курорту, повідомив начальник місцевого відділу поліції Суван Чіаунаві нтхават. Коли перевантажений пором підходив до берега, у нього зламалися насоси і двигун перестав працювати, повідомив полковник.

За повідомленням поліції, на борту перебувало близько 200 пасажирів. Згідно з попередньою доповіддю, на поромі не було належної кількості аварійно-рятувального обладнання. «Очевидці стверджують, що на поромі не було достатньої кількості рятувальних жилетів», - сказав Чіаунаві нтхават. Серед загиблих - троє росіян, одна жінка і двоє чоловіків, один китаєць, і троє тайців.

Постраждалі пасажири були врятовані і доставлені у довколишні лікарні. В даний час поліція розшукує капітана порома.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

141