У Луцьку завершився матч 15-го туру української футбольної Прем'єр-ліги, у якому донецький «Шахтар» програв «Волині» з рахунком 0:2.

Гра у Луцьку в черговий раз показала, що у нинішньому сезоні у «Шахтаря» є проблеми в нападі. Команда створювала численні моменти, але реалізувати їх так і не змогла. А ось «Волинь», яка весь матч надійно відіграла в обороні, була успішною і в нападі.

Перший гольовий момент біля воріт донецької команди стався на 24-й хвилині, коли гол у свої ворота забив воротар гірників Антон Каніболоцький. Після навісу зі штрафного Радван Мемешев пробив по воротах, м'яч влучив у поперечину, від неї у спину Каніболоцькому, після чого закотився у сітку, передає «УНІАН».

У другому таймі гірники продовжували атакувати, «Волинь» знову грамотно захищалася, а на 69-й хвилині знову гольовий момент виник біля воріт «Шахтаря». Після сильного удару Ванче Шикова зі штрафного і двох рикошетів м'яч вдало у штрафному відскочив до Мемешева, і той у же сам, без сторонньої допомоги, найсильнішим ударом увігнав м'яч у сітку - 2:0.

Таким чином, команда, яка йшла до гри на 13-му місці у турнірній таблиці і відставала від «Шахтаря» на 29 балів, сенсаційно обіграла суперника. У «Волині» тепер 16 очок і вона ділить 9-12 місця з ще трьома командами. У «Шахтаря» ж залишилося 32 бали і він вже у цьому турі може поступитися другим місцем у таблиці дніпропетровському «Дніпру».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

565