Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 25 жовтня по 1 листопада.

«Ділити Україну і народ – великий гріх», - Президент України Віктор Янукович закликав опозицію об'єднатися і діяти спільно.

«Я не кажу, що у нас все безхмарно, як сьогоднішня погода за вікном», - прем'єр-міністр України Микола Азаров про ситуацію з оплатою за російський газ.

«Це була елементарна функція провокатора. Вони поставили людину, яка провела цю поправку для того, щоб усунути конкурента на своєму полі», - регіонал Євген Балицький про прийняття поправки до Податкового кодексу, з допомогою якої лідера «УДАРу» Віталія Кличка можуть не допустити до участі у президентських виборах.

«Очевидно, що газовий контракт, укладений на ринкових умовах, ніколи не перетворився би на палицю, за допомогою якої диктують з ким можна, а з ким не можна підписувати Угоду про асоціацію», - нардеп від фракції ПР Інна Богословська про те, що Росія використовує схвалений Юлією Тимошенко газовий контракт для того, щоб позбавити Україну права вибору.

«Зазіхати на чужу власність має бути так само небезпечно, як стрибати без парашута», - прем'єр-міністр Микола Азаров про те, що Україні потрібно ефективніше боротися з рейдерством.

«У Львові потрібна тверда рука. Львівщиною має керувати людина, яка знає і любить регіон, працює чітко, не даючи слабинки», - народний депутат від фракції ПР Ганна Герман про новопризначеного губернатора Львівської області Олега Сала.

«Ми доведемо корабель «Україна» у гавань Європейського Союзу», - регіонал Михайло Чечетов про те, що курс України на євроінтеграцію успішно реалізовується.

«Нечисть повертається. Якраз вчасно – у ніч на Гелловін», - екс-глава МВС Юрій Луценко про призначення губернатором Львівської області Олега Сала.

«Тут треба, може, сім, а може, сто сім разів відміряти, один раз відрізати», - уповноважений Кабміну з питань співпраці з РФ, країнами СНД і ЄврАзЕС Валерій Мунтіян про підписання Асоціації з ЄС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

604