Фахівці Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України проведуть розслідування щодо якості м'яса у відповідь на претензії Россільгоспнагляду.

Як повідомляє прес-служба відомства з посиланням на заступника голови відомства Віталія Башинського, результати досліджень будуть направлені на санітарне відомство Росії.

«Ми зробимо все для того, щоб довести, що Україна виробляє гідну продукцію як для європейського ринку, так і для Росії. Буде проведено розслідування, складені певні звіти, які будуть направлені в Россільгоспнагляд. Ми зможемо або отримати позитивну відповідь і відкриття підприємств, або підтвердження того, що Україна вжила недостатню кількість заходів, і підприємства будуть закриті. Але це повністю робочий процес», - зазначив він.

За словами Башинського, виробництво тваринного походження відноситься до високого ступеня ризику, яке контролюється на 85% ветеринарною службою і на 15% - санітарною.
Як повідомляв ForUm, Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду Росії (Россільгоспнагляд) ввела тимчасові обмеження на поставки продукції з двох українських м'ясопереробних підприємств.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

170