Сьогодні, 1 листопада, завершили роботу київські фонтани. Про це, як передає кореспондент Forum'у, повідомила радник глави управління з питань інформаційної політики ПАТ «Київводоканал» Вікторія Яковлєва.

«Вчора був останній день роботи фонтанів. Сьогодні їх демонтують і готують до зими. До 1 травня вони «спатимуть». Їх будуть ремонтувати, чистити, робити з ними всі необхідні маніпуляції, щоб вони були готові до травневих свят», - сказала вона.

При цьому Яковлєва зазначила, що сьогодні відключають ті фонтани, які знаходяться на балансі «Київводоканалу». «Нам належить 22 столичні фонтани, серед яких «Водяна куля», «Каскадний» та Русанівські фонтани», - пояснила вона.

У свою чергу начальник дільниці з експлуатації фонтанів Валентина Понамарьова оцінила роботу фонтанів у поточному сезоні як задовільну. «Незважаючи на старе обладнання і відсутність фінансування, цей рік ми прожили дуже добре. Це, звичайно, заслуга колективу, людей, які стежили за ними, вчасно їх ремонтували», - резюмувала вона.

Дарина Шварцман,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

162