Керівництво Амвросіївської і Новоазовської райдержадміністрацій Донецької області забезпечує громадян, що простоюють у черзі на українсько-російському кордоні, питною водою.

Про це повідомляє управління інформаційної політики і з питань преси Донецької обласної державної адміністрації з посиланням на в. о. голови ОДА Сергія Дергунова.

«Зараз на пунктах пропуску чергують бригади «швидкої допомоги», які в разі необхідності готові надати медичну допомогу водіям автомобілів і особам, що їх супроводжують. Також для зручності людей будуть встановлені біотуалети», - зазначив Дергунов.

За даними ОДА, станом на 16:00 31 жовтня в міжнародних пунктах пропуску «Успенка» і «Новоазовськ» в очікуванні своєї черги на оформлення вантажу російськими митниками, простоювали відповідно 32 і 68 автомобілів.

«З боку українських митних органів оформлення вантажів відбувається в звичайному режимі», - підкреслили у відомстві.

В.о. глави регіону висловив упевненість, що ситуація, пов'язана з чергами вантажівок на українсько-російському кордоні, буде вирішена вже в найближчі дні.

Як повідомляв ForUm, на трьох пунктах пропуску Донецької та Луганської областей на кордоні з Російською Федерацією утворилося скупчення декількох десятків вантажних транспортних засобів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

114