Народний депутат від фракції Партії регіонів Ганна Герман вважає, що новий голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Сало зуміє зробити те, що не вдалося його попередникам, - забезпечити всі необхідні умови для якісно нового рівня розвитку регіону.

«Я думаю, що призначення Олега Сало головою Львівської обласної державної адміністрації - одне з найбільш вдалих кадрових рішень, які тільки можна було зробити щодо Львівщини. Він сам родом з Львівщини, дуже добре знає регіон, є надзвичайно компетентним і жорстким керівником. Це той чоловік, який зможе навести порядок на Львівщині», - зазначила Герман.

За її словами, попередники Сало на посаді голови Львівської ОДА були компетентними, проте Львів потребує твердої руки. «У нас не було хорошої історії голів обласних держадміністрацій на Львівщині. Всі його (Сало. - Ред.) попередники в цілому були хорошими і компетентними людьми. Але у Львові потрібна тверда рука. Львівщиною має керувати людина, яка знає і любить регіон, працює чітко, не даючи слабинки», - уточнила парламентарій.

Вона зазначила, що рішення про призначення Сало визрівало вже досить давно. «Ця ідея виникала з тих пір, як Віктор Янукович обійняв посаду Президента. І це рішення чекало своєї години. І нинішня осінь - найкращий час для того, щоб його втілити. Я переконана, що Сало витягне Львівський регіон з того занепаду, в якому він знаходився в останні роки, тобто зробить те, що не вдалося зробити його попередникам», - резюмувала політик.

Нагадаємо, 31 жовтня Президент України Віктор Янукович призначив Олега Сало головою Львівської обласної державної адміністрації.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

358