Президент України Віктор Янукович привітав Георгія Маргвелашвілі з перемогою на виборах президента Грузії. Про це повідомляє прес-служба Глави Української держави.

«Від імені народу України та від себе особисто щиро вітаю Вас з перемогою на виборах президента Грузії. Впевнений, що з обранням Вас головою держави українсько-грузинські відносини і надалі розвиватимуться на засадах дружби і взаєморозуміння», - зазначив Янукович.

Він також сподівається, що спільними зусиллями країнам вдасться активізувати двосторонній політичний діалог, розширити торгово-економічне співробітництво і культурно-гуманітарну взаємодію на благо народів України та Грузії.

«Бажаю Вам міцного здоров'я та успіхів у відповідальній державній діяльності, а дружньому грузинському народові - благополуччя і процвітання», - підсумував Янукович.

Нагадаємо, президентські вибори пройшли в Грузії 27 жовтня, інавгурація нового глави держави відбудеться 17 листопада. За попередніми даними Центрвиборчкому Грузії, Маргвелашвілі отримав 62,11% голосів виборців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

139