Національна збірна України з футболу повинна перемогти французів у матчах плей-офф у відборі на чемпіонат світу-2014 у Бразилії за рахунок командного духу і згуртування колективу. Про це в інтерв'ю французькому виданню l'équipe заявив півзахисник збірної України та київського «Динамо» Андрій Ярмоленко.

«Збірна Франції - серйозний суперник. Але на стадії, коли вирішується доля путівки на чемпіонат світу, слабких команд немає. Не тільки я, але й інші гравці збірної України будуть намагатися показати свої найкращі якості, щоб наша країна була представлена на чемпіонаті світу», - цитує слова Ярмоленк а прес-служба «Динамо».

На його думку, у збірної України є всі шанси на перемогу. «До першої гри вони рівні. А якою зброєю перемагати? Так, у збірної Франції дуже багато хороших футболістів, які виступають у топ-чемпіонатах і захищають кольори провідних клубів Європи. Але ми теж не хлопчики для биття. У нас дуже хороший склад. Є як молоді гравці, так і досвідчені. Ми - дуже амбітна команда. За рахунок нашого духу і згуртування колективу ми повинні здолати Францію», - підсумував футболіст.

Нагадаємо, національну команду України очікує протистояння у раунді плей-офф ЧС-2014 зі збірною Франції. 15 листопада наша команда зіграє з французами вдома, а 19-го – на стадіоні «Стад де Франс» у Сен-Дені.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1545