Президент Венесуели Ніколас Мадуро продемонстрував фотографію, зроблену в тунелі метро, на якій, за його словами, можна розгледіти обличчя його попередника Уго Чавеса, який помер у березні 2013 року.

Про це пише венесуельська газета El Universal. За даними Agence France-Presse, про це Мадуро заявив у середу, 30 жовтня, на публічному заході в Каракасі.

За словами Мадуро, знімок був зроблений робітниками під час будівництва метро у Каракасі. В тунелі робочим нібито з'явився Уго Чавес, і вони сфотографували його на камеру мобільного телефону, а потім при зустрічі показали нинішньому президенту. Відеозапис виступу Мадуро і демонстрацію фотографії з обличчям Чавеса можна подивитися в Інтернеті .

Після смерті Уго Чавеса Ніколас Мадуро, який зайняв його місце, неодноразово розповідав про те, як колишній глава держави з’являвся йому в різних образах. Зокрема, Мадуро кілька разів бачив Чавеса в образі птаха. За словами глави держави, один раз екс-президент таким чином благословив його на участь у президентських виборах. Іншого разу Чавес ніби висловив задоволення роботою свого наступника. Крім того, Мадуро розповідав, що разом зі своїми наближеними час від часу ночує біля саркофага з тілом Чавеса, який зберігається у музеї революції в Каракасі.

Мадуро був обраний президентом країни в квітні 2013 року після смерті Уго Чавеса від раку. Однак фактично він керував країною вже з початку 2013 року, коли Чавес перебував на лікуванні і був не в змозі керувати країною. Мадуро виступає як наступник колишнього президента і продовжувач його політики.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

133