У Миколаєві співробітники ДАІ зупинили автомобіль, водій якого рухався всупереч правилам дорожнього руху. Пізніше в салоні автомобіля були виявлені зброя, патрони, а також накладні вуса і борода, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України у Миколаївській області.

Як повідомляють у міліції, після зупинки автомобіля з'ясувалося, що водій перебуває у стані наркотичного сп'яніння, не має при собі документів, що засвідчують особу, а у салоні автомобіля помітили зброю.

 
 
При собі чоловік мав свідоцтво про реєстрацію автомобіля зовсім з іншими номерними знаками, ніж ті, які були в наявності, і тимчасовий талон на право керування транспортним засобом без будь-яких додаткових документів, що підтверджують його особу.
 

За даними міліції, також на автомобілі відсутній задній номерний знак, що здивувало водія, як і наявність в машині зброї і накладної бороди. Як запевняв він, все це йому підкинули в машину.

Правоохоронці з'ясували, що державний номер, який був на автомобілі, належить зовсім іншій машині.

На даний момент розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України - «н осіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу».

Крім того, складено адміністративні матеріали за ст.130 «Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їхню увагу та швидкість реакції», за ст.126 «Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явили їх для перевірки» і з ч.6 ст.121 «Керування водієм транспортним засобом з номерним знаком, що не належить цьому засобу».

Всі обставини справи правоохоронці розраховують з'ясувати у ході слідства.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

325