У Львові правоохоронці знешкодили вибухонебезпечний пристрій, який житель міста виявив під своїм автомобілем. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України у Львівській області.

Згідно з повідомленням, 35-річний львів'янин, підійшовши до свого автомобіля Range Rover, звернув увагу на невідомий предмет з дротами, схожий на вибухівку, який був під його машиною.


 
З допомогою робото-технічного комплексу «Алевангард», призначеного для розвідки та транспортування підозрілих предметів, вибухотехніки ретельно обстежили автомобіль і підозрілий предмет, який згодом транспортували у безпечне місце і знешкодили.

«На місці події працювало понад 60 працівників. Зараз предмет вилучено та направлено на експертизу, з'ясовуються всі обставини. Постраждалих не було», - повідомив начальник Сихівського районного відділу ЛМУ ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Антон Тонконі г.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). Це правопорушення карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

240