Державний департамент США закликає українців не користуватися послугами посередників під час участі в лотереї Green Card. Про це кореспонденту Forum'у повідомили в прес-службі посольства США, коментуючи інформацію про те, що американську лотерейну програму для громадян України взяло під контроль організоване угрупування шахраїв.

За словами співробітника прес-служби, посольство і Державний департамент США регулярно виступають з попередженнями для учасників програми Green Card, повідомляючи про можливі схеми шахрайства і застерігаючи їх від використання посередницьких послуг. Ці документи розміщені на веб-сайтах посольства і Державного департаменту США і регулярно розсилаються пресі.

Як повідомили в прес-службі, доповідь генерального інспектора Державного департаменту США про організоване угруповання шахраїв, що взяло під контроль в Україні американську лотерейну програму, лише констатує ситуацію, яка існує вже багато років.

Державний департамент США рекомендує учасникам не дозволяти втручатися третім особам у процес диверсифікаційної лотереї, а в разі використання послуг посередників бути присутнім при заповненні заяви, щоб правильно заповнити анкету і зберегти лист - підтвердження і його унікальний номер, без якого неможливо перевірити статус заявки.

Як раніше повідомляв ForUm, у доповіді генерального інспектора Державного департаменту США йдеться, що американську лотерейну програму Green card для громадян України взяло під контроль організоване угрупування шахраїв.

Анастасія Піка,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1228