Вертоліт Ка-52 впав на південному сході Москви. Унаслідок інциденту постраждали дві людини, пілоти вертольота. Вони доставлені до 36-ї міської клінічної лікарні в задовільному стані. Попередня причина падіння - технічна несправність, повідомляє РІА «Новости».
 

Спочатку повідомлялося про падіння вертольота Ка-32, проте пізніше джерело в силових структурах уточнило, що на вертольоті мимоволі спрацювала система катапультування. За його словами, така система встановлюється на бойових вертольотах Ка-52, а не на Ка-32, про падіння якого повідомлялося спочатку.

Вертоліт Ка-52, який впав у вівторок на південному сході Москви був переданий військовими ВАТ «Камов» для науково-дослідних і дослідно-конструкторських випробувань. Інше джерело в силових структурах заявило, що вертоліт не належить Міноборони. У той же час воно не змогло уточнити тип машини. За його словами, відбулася «жорстка посадка машини».

«Вертоліт зеленого кольору горить, площа пожежі - 20 квадратних метрів», - сказав представник столичного главку МНС.

За свідченням очевидців, на місці аварії виникла пожежа, яку вдалося загасити протягом півгодини. «Хвилин через 10 після падіння стався вибух. Через хвилину - ще один. Було багато роззяв, транспортна ситуація трохи ускладнилася», - повідомив Олександр в ефірі «Коммерсант FM», який проїжджав повз місця НП.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

500