Деснянський районний суд Києва продовжить розгляд справи про обставини смерті студента Ігоря Індила у Шевченківському райуправлінні міліції 7 листопада, повідомив захисник потерпілої сторони Олександр Заруцький, засідання відбудеться о 09: 30.

Під час сьогоднішнього засідання був допитаний слідчий прокуратури Києва Віталій Фаринович за клопотанням захисту потерпілої сторони, а також слідчого Шевченківського райуправління Ігоря Ісанбає ва, передає «УНІАН».

Заруцький також повідомив, що на сьогоднішнє засідання не прийшов Олександр Хоменко - друг Індила, якого потерпіла сторона, а також її захист просили викликати на повторний допит. Тому під час сьогоднішнього засідання захисники знову попросили повторно викликати Хоменка на судове засідання, яке відбудеться 7 листопада, щоб усунути розбіжності між його попередніми показаннями і записами з камери відеоспостереження Шевченківського райуправління.

Суд досліджував відеоматеріали у справі Індила.

Нагадаємо, 12 вересня районний суд столиці завершив допит ключових свідків у справі про загибель студента Ігоря Індила, а 17 вересня дослідив письмові матеріали у кримінальній справі.

Індило помер у Шевченківському районному відділі міліції Києва 18 травня 2010 року. Дільничний міліціонер забрав його із одного з гуртожитків Києва у відділення міліції, а на ранок батьків попросили забрати тіло хлопця з моргу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

131