Двоє українських легкоатлетів були названі ЄA найкращими атлетами Європи за підсумками вересня, повідомляє сайт Федерації легкої атлетики України.

У чоловічому голосуванні переміг Богдан Бондаренко (стрибки у висоту), а в жіночому - Ганна Мельниченко (багатоборство). У трійку найкращих увійшла також Людмила Коваленко.

Бондаренко завершив сезон двома переможними вересневими стартами - у Роверето та Бердичеві. Вони і допомогли йому у четвертий раз за рік стати найкращим легкоатлетом місяця в Європі. Нагадаємо, що нещодавно Богдана було визнано найкращим легкоатлетом континенту за підсумками року.

Компанію Бондаренку у трійці кращих склали французи - стрибун з жердиною Рено Лавіллені та стрибун потрійним Тедді Тамга.

Ганна Мельниченко у вересні перемогла на підсумковому турнірі багатоборців Decastar в Таленсі і завершила сезон на високому рядку в заліку IAAF Combined Events Challenge .

До трійки найкращих також увійшли француженка Сінді Біллу (100 метрів з бар'єрами) і українка Людмила Коваленко. Коваленко пробігла напівмарафон у Філадельфії з другим результатом у європейському топ-листі цього сезону.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

473