Після підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом в Україні за один день нічого не зміниться. Про це, як передає кореспондент For Um'у, у ході III Національного експертного форуму «Україна після Вільнюса» заявив Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні Міхаль Баєр.

«Нічого не зміниться за один день, може, навіть за 10 років, тому що зміни відбуваються повільно, поетапно», - сказав він.

За словами посла, Асоціація з ЄС допоможе Україні реформувати економіку, яка на сьогоднішній день є недостатньо конкурентоспроможною. «Що ви експортуєте? Метали, сировину... А розвинені країни експортують продукти з великою доданою вартістю», - зазначив він.

Баєр підкреслив, що для успіху євроінтеграції необхідна згуртованість і залучення у цей процес всього українського суспільства.

Нагадаємо, підписання Угоди про асоціацію України з ЄС та створення зони вільної торгівлі вийшло на фінішну пряму. 18 вересня уряд України затвердив проект документа, який планується підписати в листопаді на Вільнюському саміті «Східного партнерства».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

152