У смт Великий Березний на вулиці Шевченка близько 11:15 невідомий, озброєний газовим пістолетом, пограбував місцеву філію одного з комерційних банків, повідомляє відділ зв'язк ів з громадськістю Управління МВС України у Закарпатській області.

«Зловмисник зайшов через «чорний вхід», його обличчя закривав каптур. На той момент у невеликому приміщенні банку були двоє відвідувачок і касир. Побачивши їх, нападник вийшов, одягнув на обличчя маску, потім повернувся, вимагаючи гроші», - повідомили у міліції. Касир склала у кульок гроші в сумі близько шести тисяч гривень.

На той момент у приміщення спробував зайти відвідувач, але бандит навів на нього через скляні двері пістолет. На вулиці чоловік повідомив про озброєного нападника у масці в міліцію.

Далі зловмисник спробував втекти з приміщення, але в коридорі його зустріли інші відвідувачі. Бандит вистрілив для залякування із газового пістолета в повітря і зник під час переполоху з місця інциденту .

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань як розбійний напад, нападника розшукують. Міліція просить відгукнутися свідків цього злочину, конфіденційність гарантується.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

248