У Харкові 27 жовтня у чергову частину Київського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на території торгового центру «Барабашово» на вулиці знайшли труп чоловіка. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в області.

На місце події одразу виїхали слідчо-оперативна група, кінологічна служба та експерти-криміналісти. Правоохоронцями було встановлено, що чоловік помер від удару ножем в область грудної клітини.

Як з'ясувалося, потерпілим виявився 27-річний громадянин В'єтнаму, який працював на ринку. Того дня він повертався з роботи додому. На вулиці чоловік зустрів свого 49-річного земляка. Несподівано між громадянами В'єтнаму виникла сварка, під час якої підозрюваний ножем завдав поранення потерпілому, від якого чоловік помер на місці.

Зараз 49-річний громадянин В'єтнаму затриманий, подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує позбавлення волі на термін до 15 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

207