У своєму зверненні до громадян України, опублікованому на сайті Громадського руху «Український вибір», його лідер Віктор Медведчук привітав ветеранів, учасників та дітей Великої Вітчизняної війни з річницею звільнення України від фашистів. Про це повідомляє прес-служба Руху.

«28 жовтня ми відзначаємо 69-річчя визволення України від фашистських загарбників, - йдеться у привітанні. - За роки німецької окупації наша країна пережила всі жахи нацизму, але мужньо витримала випробування, що випали на її долю, вистояла і перемогла. Тому що наші батьки і діди були єдині, бо боролися за Батьківщину».

Лідер «Українського вибору» відмітив самовідданість радянських громадян, які кували Велику Перемогу: «Все для фронту! Все для Перемоги!» - девіз тих років. На передовій, у партизанських загонах, в тилу мільйони радянських громадян - дітей, жінок, літніх людей - боролися з ворогом і кували Перемогу. На їхні плечі ліг тягар і воєнних років, і повоєнної розрухи. Самовіддано, з вірою в серці, з турботою про майбутні покоління вони піднімали і відновлювали країну. Пам'ять про них завжди житиме в наших серцях».

Від імені Громадського руху «Український вибір» Медведчук висловив слова подяки ветеранам, учасникам і дітям Великої Вітчизняної війни. «Ваша мужність, патріотизм, сила духу і згуртованість стали запорукою Великої Перемоги. Здоров'я вам, довгих років життя, миру та благополуччя!» - підсумував лідер Руху.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

158