Українці повинні примножити здобутки старшого покоління заради щасливого майбутнього своїх нащадків. Про це йдеться у зверненні Президента Віктора Януковича з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників, повідомили Forum'у в прес-службі Глави держави.

«Сьогодні ми святкуємо знаменну подію в житті держави - 69-ту річницю визволення від фашистських загарбників. У роки Великої Вітчизняної війни Україна стала епіцентром бойових дій, які повністю зруйнували тисячі міст і сіл. Саме на українській землі вирішувалася доля війни в Європі», - зазначив він.

За словами Президента, мільйони людей віддали життя під час важких оборонних і наступальних військових операцій і партизанських рейдів, у підпільній боротьбі, в окупації і концтаборах. «Вічна і світла їм пам'ять! Земний уклін і глибока вдячність славним ветеранам війни і праці. Ви героїчно пройшли довгими і тернистим бойовими шляхами, відродили зруйновану країну, подарували нам найдорожче - мир і свободу, заклали надійний фундамент для будівництва вільної, незалежної, соборної України. Щиро бажаю кожному з вас здоров'я на довгі роки, благополуччя та добробуту», - йдеться у зверненні.

«Вітаючи зі святом всіх співвітчизників, висловлюю впевненість, що разом ми примножимо здобутки старшого покоління заради щасливого майбутнього наших нащадків. Честь і слава захисникам і визволителям України!» - заявив Глава держави.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

133