У місті Нова Каховка затримано 43-річного таксиста, який застрелив після сварки свого 22-річного клієнта.

За інформацією сектору по зв'язках з громадськістю Управління МВС України в Херсонській області, між чоловіками на тлі неприязних відносин виникла бійка.

«Конфлікт почався вранці. Хлопець, який вже перебував у стані алкогольного сп'яніння, попросив таксиста підвезти його в Берислав. По дорозі до місця призначення пасажир попросив зупинитися біля магазину і позичити йому грошей. Таксист запитав, як пасажир без грошей збирається розраховуватися за поїздку. Хлопець запевнив його, що розрахується. Почалася сварка, після якої водій залишив пасажира на дорозі в Берислав і поїхав», - повідомили в міліції.

Ввечері цього ж дня чоловіки випадково зустрілися в районі Новокаховського автовокзалу. 22-річний хлопець почав ображати таксиста, але той просив, щоб хлопець його не провокував. Словесна сварка переросла в бійку, під час якої таксист дістав пістолет і зробив 4 постріли. Зрозумівши, що хлопець мертвий, він разом з двома своїми знайомими вирішив відвезти його додому, щоб приховати скоєний злочин.

Однак родичі потерпілого викликали швидку допомогу і міліцію.

Після проведення експертизи було встановлено, що смерть хлопця настала внаслідок вогнепального поранення грудної клітини з пошкодженням легеневої артерії.

Таксисту вже повідомлено про підозру у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 15 років. Також слідством вирішується питання про притягнення ще двох осіб до кримінальної відповідальності.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

144