У рамках розслідування вбивства судді Фрунзенського районного суду Харкова Володимира Трофімова та його рідних допитали понад 40 тисяч осіб. Про це йшлося під час наради щодо розслідування цього резонансного злочину за участю міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка, повідомляє прес-служба МВС.

«У справі було проведено майже 800 судових експертиз, переглянуто відеозаписи більше 60-ти камер спостереження, проведено майже 60 обшуків. Опрацьовано значну кількість приміщень, в тому числі покинуті будинки, підвали, горища, колектори теплотрас, каналізаційні комунікації», - йдеться в повідомленні прес-служби.

У МВС зазначили, що під час наради визначено основні версії і подальші дії правоохоронців щодо розслідування цього злочину. Досудове розслідування триває і знаходиться під особливим контролем керівництва МВС.

Нагадаємо, обезголовлені тіла судді Фрунзенського райсуду Харкова Трофімова, його дружини, сина і цивільної дружини сина були знайдені 15 грудня 2012 року у квартирі судді.

Раніше Захарченко заявив, що міліції вже відомі імена людей, причетних до вбивства.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

187