Смертниця, яка скоїла теракт у Волгограді, діяла самостійно, без спільників, повідомили в Слідчому комітеті РФ. Органи слідства встановили точний маршрут руху Наїди Асіялової у Волгограді.

«Встановлено факт самостійного транспортування Асіяловою саморобного вибухового пристрою з Республіки Дагестан, спочатку на рейсовому автобусі Махачкала - Москва, а потім при пересуванні по Волгограду на автомобілі приватника. Також вже переглянуто і вивчено відео з камер спостереження, в яке потрапила Асіялова. Це відео підтверджує, що Асіялова була скрізь одна, без спільників», - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, потужність вибуху в автобусі склала близько 500-600 г у тротиловому еквіваленті, а вибуховий пристрій був начинений металевими предметами.

Допитано понад 90 свідків і очевидців теракту, визнані потерпілими 43 людини, призначений необхідний комплекс медичних, генетичних, вибухотехнічних судових експертиз.

Як раніше повідомляв ForUm, унаслідок вибуху у волгоградському автобусі загинули шестеро людей, не рахуючи терористки-смертниці, у медичні установи звернулися 36 осіб, вісім з яких знаходяться в реанімації

Встановлено особу смертниці, яка підірвала автобус у Волгограді.

Випадок з терористкою-смертницею, яка вбила внаслідок вибуху кількох людей у Волгограді,- перший випадок з обіцяної кампанії терору проти Росії напередодні Олімпіади в Сочі, пише The Telegraph.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

565