Принц Уельський не поспішає ставати королем, незважаючи на те, що він перший у черзі на британський престол, повідомив його радник, пише «Time»

Помічник принца Чарльза заявив, що 64-річний спадкоємець вважає життя монарха свого роду «в'язницею» і він стурбований, що сходження на трон завадить його нинішній роботі. Чарльз зараз займається молодіжною благодійною організацією, компаніями, що виробляють органічні продукти, а також проводить кампанії на підтримку збереження старовинної архітектури та захисту навколишнього середовища.

«У мене завжди було це сильне бажання і прагнення зробити життя людей кращим», - зізнався принц у своєму інтерв'ю газеті.

Відповідальність перед майбутніми поколіннями стала проявлятися у Чарльза ще сильніше з появою на світ його онука - Джорджа. «Ми не хочемо залишати новим поколінням світ, що ще більше руйнується, передавати їм наші проблеми», - сказав Чарльз.

Нагадаємо, в Королівській каплиці Сент-Джеймсського палацу пройшло хрещення принца Джорджа, сина герцога і герцогині Кембриджських.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

812