Судом обрано запобіжний захід для активних учасників масових заворушень в Одесі у вигляді утримання під вартою. Про це повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю ГУМВС України в Одеській області.

«Повідомляємо, що за підозрою у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України були затримані четверо активних учасників цих подій. 24 жовтня поточного року Приморським районним судом Одеси їм було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на два місяця. Зараз затримані перебувають в ізоляторі тимчасового утримання», - наголошується в повідомленні.

Як нагадують у міліції, подібні дії караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років. Розслідування триває.

Нагадаємо, 22 жовтня в Одесі затримано екс-нардепа Ігоря Маркова, йому інкримінують побиття учасників пікету 2007 року. Його затримання призвело до безладів в Одесі. Печерський районний суд Києва обрав для колишнього народного депутата України Ігоря Маркова запобіжний захід у вигляді арешту на 2 місяці.

Раніше повідомлялося, що міліція залучить до відповідальності активних учасників заворушень в Одесі, які під обласним управлінням міліції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

147