Головний тренер ФК «Металіст» (Харків) Мирон Маркевич прооперований після травми обличчя, яку він отримав під час товариського поєдинку 24 жовтня.

Напередодні на базі клубу в селищі Високому відбувся традиційний товариський матч між фанатами і керівництвом команди, а також гра ветеранів клубу.

«В одному з ігрових єдиноборств наш тренер головою зіткнувся з суперником, після чого гра була перервана. Мирон Богданович отримав досить неприємну травму обличчя і відразу ж був відправлений у лікарню. Вже пізно ввечері йому була зроблена операція, і тепер кілька днів йому доведеться побути під наглядом лікарів на стаціонарі», - повідомляє «Інтерфакс-Україна», посилаючись на прес-службу клубу.

Загрози життю і здоров'ю тренера немає, проте на деякий час йому доведеться випасти з тренувального процесу.

Сам Маркевич перебуває в нормальному настрої і свою травму сприймає по-філософськи: «Інші в моєму віці переміщуються між машиною і квартирою, вже забули, що таке рух та біг... А для мене спорт - це життя. В якийсь момент я забув про обережність і зіткнувся з суперником. Звинувачувати можу лише себе. Що ж, значить, і в тренерському цеху бувають травми. Але нічого, ми і не таке проходили. Нехай уболівальники не хвилюються».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1173