Партія регіонів готова розглянути будь-який закон, який дозволяє вирішити «питання екс-прем'єра Тимошенко», але він повинен бути написаний не під одну людину. Про це в ефірі «5 каналу» заявив народний депутат від Партії регіонів Сергій Горохов.

«Партія регіонів найбільше зацікавлена в тому, щоб Тимошенко сиділа у в'язниці, тому що ми зараз перебуваємо у владі. Ми готові розглянути будь-який закон: по-перше - закон, який працюватиме; по-друге - закон не під одну людину, і він повинен працювати не короткий час», - зазначив нардеп.

За його словами, необхідно прийняти такий закон, який «працюватиме надалі, яким будуть користуватися такі ж ув'язнені, яким необхідне лікування, можливо - за кордоном».

Як повідомляв ForUm, у парламенті зареєстровано два законопроекти про лікування ув'язнених за кордоном - авторства позафракційних депутатів Сергія Міщенка та Анжеліки Лабунської.

Лідери трьох опозиційних фракцій - «Батьківщина» Арсеній Яценюк, «УДАР» Віталій Кличко і «Свобода» Олег Тягнибок - внесли до парламенту свій законопроект про заборону виборчого правосуддя і зняття перешкод для підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. У ньому містяться положення про звільнення Юлії Тимошенко особисто і погашення судимості.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

136